Меню
Меню

Абонамент за любимите Ви медийни издания

Уважаеми ловци и риболовци,
Издателят „Сокол-БЛРС ЕООД Ви“ предлага абонамент на изданията си за 2020 г. с безплатна доставка от куриер на домашния Ви адрес. В обновения си вид, с разнообразната тематика, вълнуващи репортажи и брилянтни фотоси, смятаме че най-продаваните ловни издания ще Ви бъдат доста полезни при упражняването на любимото хоби.

Цените за годишния абонамент са: 

Списание „Лов и Риболов“ - издание на НЛРС Съюз на ловците и риболовците в България: 60 лв./година (12 издания) 

Вестник „Наслука“ – единственият седмичник за лов, риболов и природа в България: 50 лв./година (50 броя)

Как да се абонирате ?

Стъпките за абонирането са следните:

Вариант 1.

- Предоставяте информация за желан адрес за доставка, пощенски код, три имена, продължителност на абонамента ( 6 или 12 месеца ) на тел. 0887 96 88 88 - Евгений Кавалски или на Имейл: sokol.sales@abv.bg, след което с Наложен Платеж (за цялата сума на абонамента) по ЕКОНТ, ще Ви бъде изпратен актуалният брой на желаното издание от датата на Вашата заявка (доставката се поема от абоната).

- След заплащането на сумата по Наложения Платеж сте абонирани и ще получавате всеки брой на желаното издание на посоченият от Вас адрес от Български Пощи.

Вариант 2.

- Плащане с платежно нареждане в която и да е местна банка, с посочване на две имена в платежното, на банкова сметка:
“Сокол-БЛРС” ЕООД, гр.София, бул. “Витоша” 31-33 Общинска банка клон – Денкоглу код SOMBBGSF;
IBAN: BG20 SOMB 9130 1011 1052 02

- Съобщаване на заявка за желания абонамент на имейл: sokol.sales@abv.bg или тел: 0887 968888 – Евгений Кавалски; тел: 02 4174306 – Маргарита Павлова, с посочен точен адрес за получаване (за списъка за доставка на „Български пощи“).

Сравнение на продукти